Weiter zum Inhalt
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ihr Konto
Log out
Login
Sprache
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Alle Felder
Titel
Verfasser
Schlagwort
Signatur
ISBN/ISSN
Tag
Suchen
Erweitert
Suche
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Beschreibung
Zitieren
SMS versenden
Als E-Mail versenden
Drucken
Datensatz exportieren
Exportieren nach RefWorks
Exportieren nach EndNoteWeb
Exportieren nach EndNote
Zu den Favoriten
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(VerfasserIn)
Körperschaft:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(VerfasserIn)
Format:
Buch
Sprache:
Greek
Veröffentlicht:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Schlagworte:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Exemplare
Beschreibung
Ähnliche Einträge
Internformat
Beschreibung
Beschreibung:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Ähnliche Einträge
Τεχνολογία κρέατος /
von: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Veröffentlicht: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
von: Bonadonna, Telesforo
Veröffentlicht: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
von: Willan, Ann
Veröffentlicht: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
von: Πισσάνος, Αντώνιος
Veröffentlicht: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
von: Πετρετζίκης, Άκης
Veröffentlicht: (2013)
Wird geladen...