Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Din konto
Log ud
Login
Sprog
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Søg
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Beskrivelse
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Føj til favoritter
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Αποθηκεύτηκε σε:
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Συγγραφέας)
Institution som forfatter:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Συγγραφέας)
Format:
Bog
Sprog:
Greek
Udgivet:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Fag:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Beskrivelse
Fysisk beskrivelse:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Lignende værker
Τεχνολογία κρέατος /
af: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Udgivet: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
af: Bonadonna, Telesforo
Udgivet: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
af: Willan, Ann
Udgivet: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
af: Πισσάνος, Αντώνιος
Udgivet: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
af: Πετρετζίκης, Άκης
Udgivet: (2013)
Loading...