Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Guardado en:
Autores principales: | Βέκιος, Γιώργος (Autor), Κούκης, Διονύσης (Autor), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Autor) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Greek |
Publicado: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Edición: | 3η έκδ. |
Materias: |
Ejemplares similares
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
por: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Publicado: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
por: Σπετσιέρης, Ν. Α.
Publicado: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
por: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
Publicado: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /