Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριοι συγγραφείς: | Βέκιος, Γιώργος (Συγγραφέας), Κούκης, Διονύσης (Συγγραφέας), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Έκδοση: | 3η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
ανά: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Έκδοση: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
ανά: Σπετσιέρης, Ν. Α.
Έκδοση: (1901) -
Οινοποιία /
ανά: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
Έκδοση: (1949) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
- Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /