Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Đã lưu trong:
Những tác giả chính: | Βέκιος, Γιώργος (Tác giả), Κούκης, Διονύσης (Tác giả), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Phiên bản: | 3η έκδ. |
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
Bằng: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Được phát hành: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
Bằng: Σπετσιέρης, Ν. Α.
Được phát hành: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
Bằng: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
Được phát hành: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /