Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Kaydedildi:
Asıl Yazarlar: | Βέκιος, Γιώργος (Yazar), Κούκης, Διονύσης (Yazar), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Edisyon: | 3η έκδ. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
Yazar:: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
Yazar:: Σπετσιέρης, Ν. Α.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
Yazar:: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /