Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Bewaard in:
Hoofdauteurs: | Βέκιος, Γιώργος (Auteur), Κούκης, Διονύσης (Auteur), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Auteur) |
---|---|
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Editie: | 3η έκδ. |
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
door: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Gepubliceerd in: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
door: Σπετσιέρης, Ν. Α.
Gepubliceerd in: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
door: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
Gepubliceerd in: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /