Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Sparad:
Huvudupphovsmän: | Clark, Jacqueline (Författare, medförfattare), Farrow, Joanna (Författare, medförfattare) |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Greek |
Publicerad: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Ämnen: |
Liknande verk
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
av: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
av: Σμυρλή, Βίκη
Publicerad: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
av: Γκίκας, Γιάννης Π.
Publicerad: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Publicerad: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
av: Μπόζη, Σούλα
Publicerad: (2003)