Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριοι συγγραφείς: | Clark, Jacqueline (Συγγραφέας), Farrow, Joanna (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | 
      Αθήνα :
        Μοντέρνοι Καιροί,
    
      2001
     | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /        
                  
ανά: Αγγελικοπούλου, Ασπασία - 
                
        
          Φοιτητής και στην κουζίνα        
                  
ανά: Σμυρλή, Βίκη
Έκδοση: (2000) - 
                
        
          Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /        
                  
ανά: Γκίκας, Γιάννης Π.
Έκδοση: (1993) - 
                
        
          Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /        
                          
Έκδοση: (2008) - 
                
        
          Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /        
                  
ανά: Μπόζη, Σούλα
Έκδοση: (2003)