Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Shranjeno v:
Κύριοι συγγραφείς: | Clark, Jacqueline (Συγγραφέας), Farrow, Joanna (Συγγραφέας) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Teme: |
Podobne knjige/članki
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
od: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
od: Σμυρλή, Βίκη
Izdano: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
od: Γκίκας, Γιάννης Π.
Izdano: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Izdano: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
od: Μπόζη, Σούλα
Izdano: (2003)