Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Сохранить в:
Главные авторы: | Clark, Jacqueline (Автор), Farrow, Joanna (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
по: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
по: Σμυρλή, Βίκη
Опубликовано: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
по: Γκίκας, Γιάννης Π.
Опубликовано: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Опубликовано: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
по: Μπόζη, Σούλα
Опубликовано: (2003)