Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Zapisane w:
Główni autorzy: | Clark, Jacqueline (Autor), Farrow, Joanna (Autor) |
---|---|
Format: | Książka |
Język: | Greek |
Wydane: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Hasła przedmiotowe: |
Podobne zapisy
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
od: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
od: Σμυρλή, Βίκη
Wydane: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
od: Γκίκας, Γιάννης Π.
Wydane: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Wydane: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
od: Μπόζη, Σούλα
Wydane: (2003)