Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Salvato in:
Autori principali: | Clark, Jacqueline (Autore), Farrow, Joanna (Autore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
di: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
di: Σμυρλή, Βίκη
Pubblicazione: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
di: Γκίκας, Γιάννης Π.
Pubblicazione: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Pubblicazione: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
di: Μπόζη, Σούλα
Pubblicazione: (2003)