Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | Clark, Jacqueline (Auteur), Farrow, Joanna (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
par: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
par: Σμυρλή, Βίκη
Publié: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
par: Γκίκας, Γιάννης Π.
Publié: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Publié: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
par: Μπόζη, Σούλα
Publié: (2003)