Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Saved in:
Main Authors: | Clark, Jacqueline (Author), Farrow, Joanna (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
by: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
by: Σμυρλή, Βίκη
Published: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
by: Γκίκας, Γιάννης Π.
Published: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Published: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
by: Μπόζη, Σούλα
Published: (2003)