Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριοι συγγραφείς: | Clark, Jacqueline (Συγγραφέας), Farrow, Joanna (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
ανά: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
ανά: Σμυρλή, Βίκη
Έκδοση: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
ανά: Γκίκας, Γιάννης Π.
Έκδοση: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Έκδοση: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
ανά: Μπόζη, Σούλα
Έκδοση: (2003)