Μεσογειακή κουζίνα : μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ
Gespeichert in:
Hauptverfasser: | Clark, Jacqueline (VerfasserIn), Farrow, Joanna (VerfasserIn) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | Greek |
Veröffentlicht: |
Αθήνα :
Μοντέρνοι Καιροί,
2001
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
von: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Φοιτητής και στην κουζίνα
von: Σμυρλή, Βίκη
Veröffentlicht: (2000) -
Γλυκές γεύσεις απο τις Σαράντα Εκκλησιές συνταγές του 1913 /
von: Γκίκας, Γιάννης Π.
Veröffentlicht: (1993) -
Παραδοσιακός γαστρονομικός οδηγός δήμου Αιανής : αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές /
Veröffentlicht: (2008) -
Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
von: Μπόζη, Σούλα
Veröffentlicht: (2003)