The Oxford Companion to Food /
Twenty years in the making, the first edition of Alan Davidson's magnum opus appeared in 1999 to worldwide acclaim. Its combination of serious food history, culinary expertise, and entertaining serendipity was recognized as utterly unique. Including both an exhaustive catalogue of the foods tha...
Na minha lista:
Autor principal: | Davidson, Alan, 1924-2003 (Συγγραφέας) |
---|---|
Outros Autores: | Vannithone, Soun (Εικονογράφος) |
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Oxford :
Univerity Press,
2006.
|
Edição: | 2nd. ed. |
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Food : the history of taste /
Publicado em: (2007) -
Διατροφή, μύθοι και προπαγάνδα /
Por: Pollan, Michael
Publicado em: (2011) -
Γυρίζω σελίδα στη διατροφή : πρακτικός οδηγός με εύκολα βήματα /
Por: Εμμανουηλίδου, Καλλιόπη
Publicado em: (2013) -
500 ταξίδια ζωής στη γεύση : μοναδικοί προορισμοί γευσογνωσίας και συνταγές απ όλο τον πλανήτη /
Publicado em: (2010) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
Por: Harris, Marvin, 1927-2001
Publicado em: (1989)