The Oxford Companion to Food /
Twenty years in the making, the first edition of Alan Davidson's magnum opus appeared in 1999 to worldwide acclaim. Its combination of serious food history, culinary expertise, and entertaining serendipity was recognized as utterly unique. Including both an exhaustive catalogue of the foods tha...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Davidson, Alan, 1924-2003 (Auteur) |
---|---|
Andere auteurs: | Vannithone, Soun (Tekenaar) |
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Oxford :
Univerity Press,
2006.
|
Editie: | 2nd. ed. |
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Food : the history of taste /
Gepubliceerd in: (2007) -
Διατροφή, μύθοι και προπαγάνδα /
door: Pollan, Michael
Gepubliceerd in: (2011) -
Γυρίζω σελίδα στη διατροφή : πρακτικός οδηγός με εύκολα βήματα /
door: Εμμανουηλίδου, Καλλιόπη
Gepubliceerd in: (2013) -
500 ταξίδια ζωής στη γεύση : μοναδικοί προορισμοί γευσογνωσίας και συνταγές απ όλο τον πλανήτη /
Gepubliceerd in: (2010) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
door: Harris, Marvin, 1927-2001
Gepubliceerd in: (1989)