The Oxford Companion to Food /
Twenty years in the making, the first edition of Alan Davidson's magnum opus appeared in 1999 to worldwide acclaim. Its combination of serious food history, culinary expertise, and entertaining serendipity was recognized as utterly unique. Including both an exhaustive catalogue of the foods tha...
保存先:
第一著者: | Davidson, Alan, 1924-2003 (著者) |
---|---|
その他の著者: | Vannithone, Soun (イラストレーター) |
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Oxford :
Univerity Press,
2006.
|
版: | 2nd. ed. |
主題: |
類似資料
-
Food : the history of taste /
出版事項: (2007) -
Διατροφή, μύθοι και προπαγάνδα /
著者:: Pollan, Michael
出版事項: (2011) -
Γυρίζω σελίδα στη διατροφή : πρακτικός οδηγός με εύκολα βήματα /
著者:: Εμμανουηλίδου, Καλλιόπη
出版事項: (2013) -
500 ταξίδια ζωής στη γεύση : μοναδικοί προορισμοί γευσογνωσίας και συνταγές απ όλο τον πλανήτη /
出版事項: (2010) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
著者:: Harris, Marvin, 1927-2001
出版事項: (1989)