The Oxford Companion to Food /
Twenty years in the making, the first edition of Alan Davidson's magnum opus appeared in 1999 to worldwide acclaim. Its combination of serious food history, culinary expertise, and entertaining serendipity was recognized as utterly unique. Including both an exhaustive catalogue of the foods tha...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Davidson, Alan, 1924-2003 (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Vannithone, Soun (Εικονογράφος) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Oxford :
Univerity Press,
2006.
|
Έκδοση: | 2nd. ed. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food : the history of taste /
Έκδοση: (2007) -
Διατροφή, μύθοι και προπαγάνδα /
ανά: Pollan, Michael
Έκδοση: (2011) -
Γυρίζω σελίδα στη διατροφή : πρακτικός οδηγός με εύκολα βήματα /
ανά: Εμμανουηλίδου, Καλλιόπη
Έκδοση: (2013) -
500 ταξίδια ζωής στη γεύση : μοναδικοί προορισμοί γευσογνωσίας και συνταγές απ όλο τον πλανήτη /
Έκδοση: (2010) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
ανά: Harris, Marvin, 1927-2001
Έκδοση: (1989)