Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
Bewaard in:
| Hoofdauteur: | Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ. (Auteur) |
|---|---|
| Coauteur: | Σακελλάριος Π. Δ. (Printer) |
| Formaat: | Boek |
| Taal: | Greek |
| Gepubliceerd in: |
Εν Αθήναις :
Π. Δ. Σακελλαρίου,
1919
|
| Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Gepubliceerd in: (1910) -
Ingredients /
door: Mirams, Peter, et al.
Gepubliceerd in: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
door: Πισσάνος, Αντώνιος
Gepubliceerd in: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
door: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Gepubliceerd in: (1994) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
door: Λάμπρου, Ευσταθία
Gepubliceerd in: (1970)