Guide pratique pour reconnaitre les falsifications et alterations des substances alimentaires : et de qnelques autres produits le plus generalement employees dans l' industrie et en pharmacie... /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | French |
| Έκδοση: |
Paris :
J. Hetzel,
[1873]
|
| Σειρά: | Bibliotheque des professions industrielles et agricoles ;
n.5 |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Διαδίκτυο
Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείοΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
| Ταξιθετικός Αριθμός: |
[1873] LUN |
|---|---|
| Αντίγραφο Unknown | Not for loan |