Guide pratique pour reconnaitre les falsifications et alterations des substances alimentaires : et de qnelques autres produits le plus generalement employees dans l' industrie et en pharmacie... /
Tallennettuna:
Päätekijä: | Lunel, Benestor (Tekijä) |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | French |
Julkaistu: |
Paris :
J. Hetzel,
[1873]
|
Sarja: | Bibliotheque des professions industrielles et agricoles ;
n.5 |
Aiheet: | |
Linkit: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Samankaltaisia teoksia
-
Στοιχεία διαιτολογίας τροφογνωσίας νοσηλευτικής
Tekijä: Παπαγεωργίου, Ασπασία Κ.
Julkaistu: (1983) -
Φαγητά από φρούτα και λαχανικά ωμά /
Tekijä: Bircher, Max Edwin, et al.
Julkaistu: (1926) -
Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Julkaistu: (1910) -
Η ενσίρωση του αραβόσιτου /
Tekijä: Μήλιος, Ιωάννης Κ.
Julkaistu: (1960) -
Problems of animal feeding in Europe : efforts towards self-sufficiency
Julkaistu: (1955)