Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Ful tanımlama

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Greek
Baskı/Yayın Bilgisi: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Edisyon:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Konular:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detaylı Erişim Bilgileri ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Yer Numarası: 663 ΤΣΕ
Kopya Bilgisi Unknown Kütüphanede  Rezerve