Exportación Completada — 

Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
Edición:3η έκδ. επικαιροποιημένη
Materias:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Número de Clasificación: 663 ΤΣΕ
Copia Unknown Disponible  Hacer reserva