Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /
Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...
שמור ב:
מחבר ראשי: | |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Αθ. Σταμούλης,
2014
|
מהדורה: | 3η έκδ. επικαιροποιημένη |
נושאים: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
סימן המיקום: |
663 ΤΣΕ |
---|---|
עותק Unknown | זמין ביצוע הזמנה |