Οικολογικό κρασί και βιολογική καλλιέργεια αμπέλου /

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και τη...

תיאור מלא

שמור ב:
מידע ביבליוגרפי
מחבר ראשי: Τσέτουρας, Παναγιώτης Λ. (Συγγραφέας)
פורמט: ספר
שפה:Greek
יצא לאור: Αθήνα : Αθ. Σταμούλης, 2014
מהדורה:3η έκδ. επικαιροποιημένη
נושאים:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

פרטי מלאי ספרים מ ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
סימן המיקום: 663 ΤΣΕ
עותק Unknown זמין  ביצוע הזמנה