Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική

Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Συγγραφέας)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: [χ.τ.] : Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, 1999
Edição:2η έκδ.
Assuntos:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalhes do Exemplar ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Área/Cota: 641.5 ΒΟΥ
Cód. Barras: Unknown Disponível  Localização
Cód. Barras: αντ.1 Disponível  Localização