Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική

Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...

Mô tả đầy đủ

Đã lưu trong:
Chi tiết về thư mục
Tác giả chính: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Tác giả)
Định dạng: Sách
Ngôn ngữ:Greek
Được phát hành: [χ.τ.] : Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, 1999
Phiên bản:2η έκδ.
Những chủ đề:

Những quyển sách tương tự