Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Đã lưu trong:
Tác giả chính: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Phiên bản: | 2η έκδ. |
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Được phát hành: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Được phát hành: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
Bằng: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Được phát hành: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
Bằng: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Được phát hành: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
Bằng: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Được phát hành: (1997)