Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
Guardado en:
Autor principal: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Autor) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Greek |
Publicado: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
Edición: | 2η έκδ. |
Materias: |
Ejemplares similares
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
Publicado: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
Publicado: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
por: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Publicado: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
por: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
Publicado: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
por: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Publicado: (1997)