Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική

Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...

全面介紹

Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Συγγραφέας)
格式: 圖書
語言:Greek
出版: [χ.τ.] : Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, 1999
版:2η έκδ.
主題:
實物特徵
總結:Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της ελληνικής κουζίνας.
Item Description:Υπότιτλος από το εξώφυλλο
實物描述:215 σ. : έγχρ.εικ. ; 19 εκ.
ISBN:960-86394-0-9