Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική

Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Autor)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: [χ.τ.] : Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, 1999
Izdanje:2η έκδ.
Teme:
Opis
Sažetak:Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της ελληνικής κουζίνας.
Opis djela:Υπότιτλος από το εξώφυλλο
Opis:215 σ. : έγχρ.εικ. ; 19 εκ.
ISBN:960-86394-0-9