Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική

Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...

Täydet tiedot

Tallennettuna:
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Tekijä)
Aineistotyyppi: Kirja
Kieli:Greek
Julkaistu: [χ.τ.] : Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, 1999
Painos:2η έκδ.
Aiheet:
Kuvaus
Yhteenveto:Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της ελληνικής κουζίνας.
Huomautukset:Υπότιτλος από το εξώφυλλο
Ulkoasu:215 σ. : έγχρ.εικ. ; 19 εκ.
ISBN:960-86394-0-9