Μελέτη επί των ελληνικών βουτύρων : μέθοδοι αναλύσεως αυτών /
Enregistré dans:
Auteur principal: | Γαλανός, Σπύρος Δ. (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
εν Αθήναι :
Π.Α. Πετράκου,
1918
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι /
par: Μπίντσης, Θωμάς, et autres
Publié: (2013) -
Βουτυροκομία : ήτοι περί παρασκευής εκλεκτού βουτύρου και συντηρήσεως αυτού [...] /
par: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publié: (1912) -
Το βούτυρον : ήτοι παρασκευή εκλεκτού βουτύρου νωπού και λυωμένουκαι συντήρησις αυτού, θεραπεία ταγγισμένου βουτύρου, παρασκευή καζεΐνης κ. τ. λ. /
par: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publié: (1928) -
Μακρόπνοοι έρευναι επί του ενδογενούς και εξωγενούς μεταβολισμού γαλακτοπαραγωγών αιγών υπό διάφορα επίπεδα διατροφής κατά την κύησιν /
par: Καλαϊσάκης, Περικλής
Publié: (1957) -
Πρακτική γαλακτομία : ήτοι γάλα, γιαούρτι, βούτυρον κ.λ.π. /
par: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publié: (1937)