20 συνταγές για φυσικό προζύμι /

O Γιώργος Καραγιάννης μάς δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπο¬ρείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Προζύμι με ρεβίθια, λευ¬κό αλεύρι ή ολικής άλεσης, αλλά και προζύμια με μειωμέ¬νη περιεκτικότητα σε γλουτένη, αρωματισμένα με βότανα και εσπεριδοειδή είν...

Mô tả đầy đủ

Đã lưu trong:
Chi tiết về thư mục
Tác giả chính: Καραγιάννης, Γιώργος (Tác giả)
Định dạng: Sách
Ngôn ngữ:Greek
Được phát hành: Αθήνα : Εκδόσεις Ψύχαλου, 2015
Những chủ đề:
Miêu tả
Tóm tắt:O Γιώργος Καραγιάννης μάς δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπο¬ρείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Προζύμι με ρεβίθια, λευ¬κό αλεύρι ή ολικής άλεσης, αλλά και προζύμια με μειωμέ¬νη περιεκτικότητα σε γλουτένη, αρωματισμένα με βότανα και εσπεριδοειδή είναι λίγα μόνο από τα όσα αποκαλύπτει στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Στο τέλος, θα βρείτε και 3 επιπλέον συνταγές-έκπληξη για να φτιάχνετε σπιτικές τηγανίτες, λουκουμάδες, αλλά και έναν ιδιαίτερο προζυμένιο τραχανά λαχανικών. O Γιώργος Καραγιάννης είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης τα τελευταία 40 χρόνια. Σε όλη του ζωή ερευνά και καταγράφει συνταγές από όλη την Ελλάδα για τα παραδοσια¬κά εδέσματα και πειραματίζεται συνέχεια σε νέες συνταγές. Έχει ήδη γράψει δύο βιβλία, το «Φτιάχνω μόνος μου Παγωτά και Γρανίτες» και το «Λουκάνικα & Αλλαντικά - 250 παραδοσιακές συνταγές», ενώ ετοιμάζει άλλο ένα, με θέμα το Ψωμί & τις Ζύμες.
Mô tả vật lý:71 σ. : έγχρ. εικ. ; 21 εκ.
Thư mục:Περιέχει βιβλιογραφία
số ISBN:978-618-5049-26-3