20 συνταγές για φυσικό προζύμι - Καραγιάννης, Γιώργος (Εκδόσεις Ψύχαλου, 2015)
O Γιώργος Καραγιάννης μάς δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπο¬ρείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Προζύμι με ρεβίθια, λευ¬κό αλεύρι ή ολικής άλεσης, αλλά και προζύμια με μειωμέ¬νη περιεκτικότητα σε γλουτένη, αρωματισμένα με βότανα και εσπεριδοειδή είναι λίγα μόνο από τα όσα αποκαλύπτει στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Στο τέλος, θα βρείτε και 3 επιπλέον συνταγές-έκπληξη για να φτιάχνετε σπιτικές τηγανίτες, λουκουμάδες, αλλά και έναν ιδιαίτερο προζυμένιο τραχανά λαχανικών. O Γιώργος Καραγιάννης είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης τα τελευταία 40 χρόνια. Σε όλη του ζωή ερευνά και καταγράφει συνταγές από όλη την Ελλάδα για τα παραδοσια¬κά εδέσματα και πειραματίζεται συνέχεια σε νέες συνταγές. Έχει ήδη γράψει δύο βιβλία, το «Φτιάχνω μόνος μου Παγωτά και Γρανίτες» και το «Λουκάνικα & Αλλαντικά - 250 παραδοσιακές συνταγές», ενώ ετοιμάζει άλλο ένα, με θέμα το Ψωμί & τις Ζύμες.