Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: Brillat-Savarin, 1755-1826 (Yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:French
Baskı/Yayın Bilgisi: Paris : E.Dentu, 1886
Edisyon:nouv. ed. precedee d'une notice
Seri Bilgileri:Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers
Konular:
Online Erişim:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Detaylı Erişim Bilgileri ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Yer Numarası: 1886 BRI
Kopya Bilgisi Unknown Not for loan