Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Brillat-Savarin, 1755-1826 (Автор)
Формат:
Язык:French
Опубликовано: Paris : E.Dentu, 1886
Редактирование:nouv. ed. precedee d'une notice
Серии:Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers
Предметы:
Online-ссылка:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Шифр: 1886 BRI
Копировать Unknown Not for loan