Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /

Tallennettuna:
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Brillat-Savarin, 1755-1826 (Tekijä)
Aineistotyyppi: Kirja
Kieli:French
Julkaistu: Paris : E.Dentu, 1886
Painos:nouv. ed. precedee d'une notice
Sarja:Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers
Aiheet:
Linkit:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Saatavuus: ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Hyllypaikka: 1886 BRI
Nide Unknown Not for loan