Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Brillat-Savarin, 1755-1826 (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:French
Έκδοση: Paris : E.Dentu, 1886
Έκδοση:nouv. ed. precedee d'une notice
Σειρά:Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Διαδίκτυο

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες τεκμηρίων από ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός Αριθμός: 1886 BRI
Αντίγραφο Unknown Not for loan