Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Brillat-Savarin, 1755-1826 (Autor)
Format: Llibre
Idioma:French
Publicat: Paris : E.Dentu, 1886
Edició:nouv. ed. precedee d'une notice
Col·lecció:Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers
Matèries:
Accés en línia:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Detall dels fons de ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Signatura: 1886 BRI
Còpia Unknown Not for loan