Les aliments /
Na minha lista:
Autor principal: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Autor) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | French |
Publicado em: |
Paris :
Hachette,
1882
|
coleção: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Registros relacionados
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
por: McCabe, Warren L., et al.
Publicado em: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
por: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Publicado em: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
por: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, et al.
Publicado em: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
por: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Publicado em: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
por: Σαμπράκος, Λάμπρος
Publicado em: (1989)