Les aliments /
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | French | 
| Έκδοση: | Paris :
        Hachette,
    
      1882 | 
| Σειρά: | Bibliotheque des ecoles et des familles | 
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering        
                  
 ανά: McCabe, Warren L., κ.ά.
 Έκδοση: (1971)
- 
                
        
          Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /        
                  
 ανά: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
 Έκδοση: (1990)
- 
                
        
          Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /        
                  
 ανά: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, κ.ά.
 Έκδοση: (1897)
- 
                
        
          Χημική τεχνολογία /        
                  
 ανά: Βατάλης, Αργύρης Σ.
 Έκδοση: (2004)
- 
                
        
          Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης        
                  
 ανά: Σαμπράκος, Λάμπρος
 Έκδοση: (1989)