Les aliments /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | French |
| Έκδοση: |
Paris :
Hachette,
1882
|
| Σειρά: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
ανά: McCabe, Warren L., κ.ά.
Έκδοση: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
ανά: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Έκδοση: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
ανά: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, κ.ά.
Έκδοση: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
ανά: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Έκδοση: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
ανά: Σαμπράκος, Λάμπρος
Έκδοση: (1989)