Les aliments /
Αποθηκεύτηκε σε:
主要作者: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Συγγραφέας) |
---|---|
格式: | 圖書 |
語言: | French |
出版: |
Paris :
Hachette,
1882
|
叢編: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
主題: | |
在線閱讀: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
相似書籍
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
由: McCabe, Warren L., κ.ά.
出版: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
由: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
出版: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
由: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, κ.ά.
出版: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
由: Βατάλης, Αργύρης Σ.
出版: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
由: Σαμπράκος, Λάμπρος
出版: (1989)