Les aliments /
Kaydedildi:
Yazar: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | French |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Seri Bilgileri: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Konular: | |
Online Erişim: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Benzer Materyaller
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
Yazar:: McCabe, Warren L., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
Yazar:: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
Yazar:: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
Yazar:: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
Yazar:: Σαμπράκος, Λάμπρος
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989)