Les aliments /
Сохранить в:
Главный автор: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | French |
Опубликовано: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Серии: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Предметы: | |
Online-ссылка: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Схожие документы
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
по: McCabe, Warren L., κ.ά.
Опубликовано: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
по: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Опубликовано: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
по: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, κ.ά.
Опубликовано: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
по: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Опубликовано: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
по: Σαμπράκος, Λάμπρος
Опубликовано: (1989)