Les aliments /
Saved in:
Main Author: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | French |
Published: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Series: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Subjects: | |
Online Access: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Similar Items
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
by: McCabe, Warren L., et al.
Published: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
by: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Published: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
by: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, et al.
Published: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
by: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Published: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
by: Σαμπράκος, Λάμπρος
Published: (1989)