Les aliments /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | French |
Vydáno: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Edice: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Témata: | |
On-line přístup: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Podobné jednotky
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
Autor: McCabe, Warren L., a další
Vydáno: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
Autor: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Vydáno: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
Autor: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, a další
Vydáno: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
Autor: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Vydáno: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
Autor: Σαμπράκος, Λάμπρος
Vydáno: (1989)