Les aliments /
Guardat en:
Autor principal: | Lefebvre, Eugene, 1833- (Autor) |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | French |
Publicat: |
Paris :
Hachette,
1882
|
Col·lecció: | Bibliotheque des ecoles et des familles
|
Matèries: | |
Accés en línia: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Ítems similars
-
Βασικαί φυσικαί διεργασίαι χημικής μηχανικής = Unit operations of chemical engineering
per: McCabe, Warren L., et al.
Publicat: (1971) -
Παραγωγή αιθυλενίου με καταλυτική ατμοπυρόλυση κ-Εξανίου /
per: Λεμονίδου, Αγγελική Α.
Publicat: (1990) -
Chimie appliquee a l' art de l' ingenieur /
per: Durand-Claye, Charles-Leon, 1830-, et al.
Publicat: (1897) -
Χημική τεχνολογία /
per: Βατάλης, Αργύρης Σ.
Publicat: (2004) -
Πως να αριστεύσετε στη βιολογία : Β΄ δέσμης
per: Σαμπράκος, Λάμπρος
Publicat: (1989)