Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Κύριοι συγγραφείς: Μπίντσης, Θωμάς (Συγγραφέας), Παπαδήμας, Φώτης (Συγγραφέας)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Teme:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Podrobnosti zaloge ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 637 ΜΠΙ
Kopija Unknown Prosto  Rezerviraj